• Recursos per aprendre

  IMG_9030

  T’hi animes?

  Et proposem petites accions perquè puguis practicar i millorar el català.

  Parla sempre en català amb els companys d’aula. A més d’ajudar-vos, la vostra capacitat comunicativa millorarà més ràpidament.

  Fes servir el català al carrer. Aprofita totes les oportunitats que tinguis per parlar en català i així, posar en pràctica tot el que aprens a l’aula.

  Escriu en català. Des del primer dia, busca una llibreta i escriu cada dia el que fas, paraules que t’agradin, expressions que et sorprenguin, eslògans que et facin somriure…

  Practica’l amb algú. Aprofita el  programa Voluntariat per la llengua. Coneixeràs persones que t’ajudaran a practicar la llengua.

  Escolta la ràdio i mira la televisió en català. Estaràs al dia de l’actualitat, et divertiràs i millorarà la teva comprensió oral.

  Llegeix en català. Acostuma’t a llegir premsa, revistes i llibres en català. Apunta’t a un club de lectura de llengua catalana, practicaràs la llengua i llegiràs adaptacions dels clàssics universals. La lectura és un excel·lent reforç per al teu aprenentatge.

  Descobreix i aprèn en català. Vine i participa en les activitats que el CNL de Barcelona organitza per als alumnes: visites, conferències, tallers…. I si encara no ho has fet, apunta’t a un curs de català.

  Canta en català.  Les cançons t’ajudaran en la pronunciació de la llengua, compartiràs una estona agradable amb persones de nivells diferents. A la Coral Ciutat vella m’encanta trobaràs aquest espai d’aprenentatge i diversió.

  Juga en català. Saps que hi ha clubs de joc en català? Passaràs una estona entretinguda mentre practiques la llengua.

   

Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Has d'estar identificat per a poder publicar un comentari.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta