• La coral fa vibrar un públic entregat en el concert de final de curs

  El passat dimarts 18 de juny la Coral del CNL de Barcelona va acomiadar el curs amb un emotiu concert sota la direcció de Laura de Arenzana al teatre de l’Escola Milà i Fontan als al cor del Raval.

  Els integrants de la coral amb l’acompanyament al piano de la directora Laura de Arenzana van fer una mostra de les cançons -La Marinada (sardana), d’Antoni Perez Moya, Cançó de bres per a una princesa, del compositor Antoni Rodríguez Sabanés, Escriurem, de Miki Núñez i Amagada primavera, de Txarango- apreses al llarg de tres mesos d’assajos amb un públic entregat que també va participar-hi.

  El concert va ser una invitació a sumar-se a la coral i una prova que el cant és una bona eina d’aprenentatge que ha facilitat que vora una trentena de cantaires hagin gaudit de 10 sessions de pràctica de la llengua que han potenciat la seguretat, la fluïdesa i la pronunciació, entre molts altres aspectes.

  La Coral de Barcelona ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el CNL de Barcelona i l’Escola de Músics i JPC, un dels grans referents de l’educació musical, capitanejada per Cristina Colomé i Jordi Farrés.

  Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


  Entrades recents  Categories


  Històric


  Núvol d’etiquetes


  Meta