• Aprèn català tot cantant!

    La Coral Ciutat Vella M’Encanta dirigida per Cristina Colomer de l’Escola de Músics JP és una oferta més de les diverses propostes que el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona promou per fer viure la llengua als alumnes de català per a adults.

    cartell coral 1

    L’objectiu del CNL de Barcelona, per mitjà de la delegació de Ciutat Vella, és oferir als alumnes i usuaris del centre propostes diverses per participar en la vida cultural de la ciutat i alhora tenir l’oportunitat de fer servir la llengua amb normalitat més enllà de l’aula.

    Imatge novaLa Cristina Colomer dirigint

    Aprendre i fer sevir la llengua amb la música s’emmarca en el programa Aprèn català tot cantant i permet, a més de gaudir i viure el llenguatge universal de la música, conèixer cançons populars, practicar la llengua catalana…

    cantaires ballant

    Durant el concert, canten i ballen
    baixos
    Els baixos

    les sopranos

    Les sopranos

    Per acabar, la M. Reina Baquer, impulsora del projecte,  va animar els assistents a apuntar-s’hi a partir del curs vinent tot recordant que la inscripció és oberta. En definitiva, és una molt bona manera d’aprendre llengua passant-ho bé cantant i relacionant-se amb gent nova.

    Reina amb flors

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta