• Ja hi ha guanyador del concurs 1.000 fotos pel joc en català

    El guanyador, Miquel Dosta, va participar al concurs d’ Instagram amb una simpàtica imatge dels seus tres fills amb la Ninota Carlota. La fotografia va aconseguir 124 m’agradaInstagram. D’entre les fotografies més votades a Instagram, es va fer un sorteig i el Miquel, un fidel seguidor dels jocs en català, en va resultar guanyador. La coordinadora de dinamització del CNL de Barcelona, Marta Jarque, li va fer entrega del premi del lot de jocs en català.

    Amb l’organització d’aquest concurs, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona vol donar a conèixer la campanya I tu, jugues en català? a través de les xarxes. A més, amb la iniciativa s’ha volgut fer un pas més enllà i animar els usuaris que no tan sols comprin jocs en català, sinó també que els donin a conèixer.

    Teniu una altra oportunitat per participar al concurs 1.000 fotos pel joc en català al DAU Barcelona, 4t festival del joc  que se celebrarà el proper cap de setmana, 12 i 13 de desembre i que tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona i en altres indrets de la ciutat.
    Recordeu que l’entrada és gratuïta i l’horari és de 10 a 20 h.

    Veniu-hi amb la família. Us hi esperem!

    Fotografia guanyadora de Miquel Dosta

    Fotografia guanyadora de Miquel Dosta

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta