• Nadal musical a Ciutat Vella

    Compartim música
    L’època de Nadal és un temps per compartir. A l’Espai Avinyó Llengua i Cultura també ens agrada compartir. Aquests dies, si us hi acosteu, podreu escoltar les cançons que els alumnes de català ens han fet arribar i que hem posat com a fil musical a l’entrada de l’edifici. Les cançons són en català i en les llengües del nostre alumnat com per exemple russes, angleses, georgianes, veneçolanes, argentines, italianes, franceses, americanes, canadenques, sueques, etc. Una bona selecció que us acompanyarà només entrar!

    Mots nadalencs encreuats

    Mots encreuats Nadal
    També, amb motiu de les festes nadalenques, a l’espai “Entre Nosaltres” hem proposat als alumnes una activitat més lúdica: mots encreuats nadalencs. Es tracta de tres plafons amb una quadrícula gegant perquè hi escriguin els mots nadalencs que hi ha llistats i que prèviament hauran treballat a l’aula. Cadascú podrà escriure una o dues paraules on vulgui, de manera que en cada plafó les combinacions resultants seran diferents.

     

     

     

     

    Racó de l’arbre i el tióarbre de Nadal i tió
    Si passegeu pel vestíbul, en un racó, hi trobareu un arbre de Nadal amb llums i garlandes, un tió i nadales per qui en vulgui saber la lletra.

    Concerts
    A banda d’això també s’ha organitzat una cantada de nadales per als alumnes del centre. S’han previst dos tallers (1r taller: dimarts 15 a les 19 h i 2n taller: divendres 18 a les 10 h). La cantada de nadales serà el 22 de desembre a les 19 h i l’assaig general una hora abans, a les 18 h.

    A més, la coral “Ciutat Vella m’Encanta”, formada per alumnes de diferents nivells i sota la direcció de Cristina Colomer, ens oferirà el Concert de Nadal el 18 de desembre a les 12 h a la Sala Polivalent de la Delegació de Ciutat Vella.

     

    Us convidem a apropar-vos a l’Espai Avinyó Llengua i Cultura i a gaudir de la música!!

    Print Friendly, PDF & Email

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta