• Concurs de frases fetes a Ciutat Vella

    El Consorci de Normalització Lingüística de Barcelona promou la campanya ‘Si l’encertes, l’endevines’ que ara s’estén a tota la ciutat. Del 27 d’abril a l’11 de maig, amb la col·laboració de Barna Centre i de l’Associació de Comerciants de la plaça Reial, el veïnat podrà jugar a endevinar les frases fetes amagades darrere de les il·lustracions exposades a diversos comerços del barri Gòtic.

    Joves estudiants de l’Escola Superior de Disseny i Art La Llotja han creat 40 il·lustracions diferents que representen frases fetes catalanes. Lluiran en forma de cartell a centenars de comerços de proximitat de 12 eixos comercials de la ciutat fins al 12 de maig. Tothom que ho desitgi podrà participar al concurs per endevinar les frases fetes amagades i guanyar grans premis patrocinats pels eixos col·laboradors.

    A Ciutat Vella hi col·laboren els comerços dels carrers de Petritxol, Comtal, Baixada Llibreteria i de la plaça Reial.  Per participar s’ha de recullir la butlleta als comerços o fer-ho en línia a través d’un codi QR.

    Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el teixit comercial, l’escola La Llotja i el CNL de Barcelona. Dinamitza els eixos comercials de la ciutat a través d’una campanya en què la llengua catalana i l’art de la il·lustració en són els eixos vertebradors, i fa partícip el col·lectiu jove d’un projecte lingüístic de ciutat tot donant-los l’oportunitat d’exposar les seves creacions en un aparador insuperable.

    Un jurat format pels il·lustradors professionals Rocío Bonilla, Bernat Cormand i el coordinador dels estudis d’il·lustració de l’escola La Llotja, Sergi Mariñosa, adjudicaran un premi a un dels cartells exposats. A més, també s’atorgarà un premi a la il·lustració més votada pel públic participant al concurs de tots els eixos de Barcelona.

     

     

     

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Delegació de Ciutat Vella

C/ Carabassa, 15
08002 Barcelona

Tel. 934127224

cvella@cpnl.cat

De dilluns a divendres de 9 a 14 h i dimarts també de 16 a 20 h


Comentaris recents


    Entrades recents



    Categories


    Històric


    Núvol d’etiquetes


    Meta