• Repàs Intermedi 1: nota i sons i grafies

  Per als qui desitgeu ampliar coneixements i fer exercicis pel vostre compte: podeu repassar la nota aquí i l’alfabet i els dígrafs aquí. Un cop sigueu dins el web de reforç, podeu anar accedint a més exercicis a través del menú de l’esquerra.

  Si us estimeu més repassar amb paper, podeu utlitzar el dossier autorcorrectiu Material didàctic per a cursos de nivell B: llengua catalana de Maria Sitjà i Brunat. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Escola d’Administració Pública.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Carolina

  10 oct. 10
  13:32 #

  Moltes Gràcies!!!!! ho necessitava

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta