• I1: repasseu el vocalisme

    Aquí hi trobareu tot d’exercicis i teoria per repassar el que hem anat veient a classe sobre vocalisme (a/e, o/u, diftongs). El nivell és més avançat que el que hem vist, així que no cal que ho feu absolutament tot o us preocupeu si hi ha alguna coseta que encara no enteneu…, però pensem que està bé que aneu provant eines per repassar pel vostre compte, segons les vostres necessitats i disponibilitat. Si voleu, podem fer una petita demo a classe sobre com utilitzar aquests materials. Demaneu-ho a la profe.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta