• Sessió de recursos lingüístics per a entitats, oberta als alumnes (demà dimarts 28 a les 11.30h)

    INTERESSANT! Com que encara hi ha places disponibles a la sessió de recursos lingüístics (optimot, diccionaris en línia…) organitzada amb el Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou (Camí Antic de València, 96, baixos) a les 11.30h, s’ha obert als alumnes la possibilitat d’inscriure-s’hi. Pot ser interessant especialment per a alumnes de suficiència.

    Es tracta d’una sessió de recursos lingüístics que té per objectiu donar-los les eines necessàries perquè puguin resoldre dubtes lingüístics i així ser més autònoms a l’hora d’escriure en català. El Casal de Barri Bac de Roda – Poblenou col·labora en l’organització d’aquesta activitat cedint el local i l’equipament informàtic. La sessió, dirigida per l’assessora lingüística Anna Mollà, inclourà també una sessió pràctica perquè els assistents puguin aplicar els coneixements teòrics que hagin après.

    Com us hi podeu inscriure? Contacteu per correu electrònic amb la vostra professora.
    S3: mnebot@cpnl.cat

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta