• Trobada amb la néta de Calders

    El pròxim dimecres 31 d’octubre hi haurà una trobada ben especial entre l’alumnat dels cursos de Sant Martí i Diana Coromines, néta de l’autor Pere Calders, a la sala d’actes de l’IES Salvador Espriu a les 20 h. Amb motiu de la commemoració literària a l’entorn de Sales, Calders i Tísner, s’ha treballat la lectura d’alguns contes de Calders entre els alumnes, que tindran l’oportunitat d’aprofundir-hi i acostar-se a la vessant més humana de l’autor de la mà de la seva néta, que s’ha brindat a col·laborar-hi. La Diana Coromines és doctora en Traducció i llicenciada en Comunicació Audiovisual. Actualment es dedica, sobretot, a la traducció literària i a l’ensenyament d’idiomes (alemany i anglès), i és membre del consell de redacció de la revista “Lletres” (de llibres i cultura dels Països Catalans).

    Aquesta activitat és oberta a tothom.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta