• ‘Vinyetes: història del còmic en català’ fa parada a Sant Martí

  Dilluns, 15 de febrer, Jordi Manent, director del CNL de Barcelona, va inaugurar l’exposició itinerant Vinyetes: història del còmic en català al Casal de Barri del Besòs. L’acte va consistir en una visita guiada de l’exposició en què els assistents van mostrar molt d’interès pel còmic en català.
  'Vinyetes: història del còmic en català' fa parada a Sant Martí

  L’exposició, que es pot visitar fins al 26 de febrer al Casal de Barri del Besòs, és un breu recorregut per diferents temes clau del que ha estat i és el còmic en català.

  En la inauguració també hi van participar Jordi Martin, conseller del Districte de Sant Martí; Pere Almera, cap de Departament Franja Besòs; David Nofuentes, director de la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner; Abraham Prat, coordinador del Casal de Barri del Besòs, i Montse Garcia, delegada de Sant Martí del CNL.

  L’exposició és un breu recorregut per diferents temes clau del que ha estat i és el còmic en català amb la intenció d’ajudar a descobrir i promoure el món del còmic. S’hi posen de manifest les principals activitats, tendències i necessitats del moment i els moments més significatius de la història del còmic en català. També s’hi mostren l’evolució dels il·lustradors als ninotaires de l’escola catalana, representacions de les principals escoles de còmic i mites del còmic, i la figura de l’heroi.

  Agraïm la col·laboració desinteressada de la Fundació Ared que va oferir un refrigeri per als alumnes de català i veïns del Besòs, com també la d’Edicions Cavall Fort, que va repartir exemplars gratuïts de Cavall Fort i Tatanos.

  Us animem a visitar l’exposició Vinyetes: història del còmic en català que el Casal de Barri del Besòs acollirà fins al 26 de febrer, així com la mostra representativa de còmics en català que la Biblioteca Ramon d’Alòs-Moner ha cedit temporalment per tal que el públic que visiti l’exposició sàpiga que les biblioteques de Barcelona els ofereixen en préstec.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta