• Ens trobem amb la Nadia Ghulam

    El passat dilluns 7 de març alumnes, professors de la Delegació de Sant Martí i usuaris d’entitats i escoles d’adults ens vam trobar amb l’escriptora Nadia Ghulam.

    Ens trobem amb la Nadia Ghulam La trobada es va fer en una sala del Casino del Poblenou i hi van assistir aproximadament unes 90 persones. La Nadia, amb el suport de fotografies projectades, ens va explicar quina és la realitat de l’Afganistan i la seva experiència vital durant els anys que hi va viure com si fos un noi, a causa de les limitacions de moviment que tenen les dones del règim talibà.

    Posteriorment, es va obrir un debat molt participatiu amb els assistents i la Nadia va poder explicar com evoluciona la societat afganesa, el paper de les dones, què és la religió per a ella i quins són els principis de l’Islam.

    També va parlar dels seus projectes de futur.

    La valoració de la trobada va ser molt positiva i enriquidora: rialles, sorpreses i emocions provocades per la Nadia i pel diàleg establert amb els participants. Fins i tot una assistent va dir: “M’ha emocionat veure com parlaven en català una mexicana i una afganesa”.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta