• Taller de mones solidàries a la pastisseria La Palma

    Un any més, per celebrar la Pasqua, tres grups d’estudiants de català han participat al taller ofert per la pastisserIMG_3550ia La Palma, establiment col·laborador del Voluntariat per la Llengua del barri del Clot.

    Els assistents al taller han portat un 1 kg d’arròs per participar en la VI edició de la Mona Solidària de La Palma amb col·laboració del Banc dels Aliments. La mona de 30 kg que ha elaborat la pastisseria La Palma, la compartiran el 2 d’abril amb tots els veïns que participin en aquesta iniciativa.

    Així doncs, els estudiants no només han col·laborat amb una iniciativa solidària, sinó que també han practicat el català en un entorn quotidià i, alhora, han après a elaborar una mona que s’han pogut endur a casa, per compartir aquesta tradició catalana.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta