• ‘Enxarxa’t al barri’ per a joves

    El Punt d’Informació Juvenil i el projecte Dedeuauna han estat els convidats de la taula rodona adreçada al col·lectiu juvenil. En la trobada, al Centre Cívic del Besòs, les entitats han exposat els seus projectes destinats als joves. Podeu veure el vídeo de la notícia de BTV.

    D’una banda, Domènec Grané ha explicat els diversos recursos que ofereix el PIJ, des d’ajudar a fer un currículum vitae fins a sessions informatives per treballar a l’estiu. D’altra banda, Teresa Jespús ha exposat el projecte Dedeuauna, que s’encarrega de gestionar el temps de joves que no estudien ni treballen, per orientar-los en el procés de buscar formació o treball de forma personalitzada.

    IMG_1191 IMG_1192

    La Delegació de Sant Martí vol agrair a les entitats la participació en aquesta trobada tan enriquidora. I anima a tothom a assistir a les properes taules rodones d’entitats que es faran a la gran via de les Corts Catalanes, 866. El 13 de maig estarà enfocada a persones grans, i el 10 de juny, en relació amb els infants.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta