• El Club de Bitlles Catalanes fitxa alumnes de català

    Dos grups d’alumnes del curs Bàsic 1 de la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona van a fer un taller de bitlles, organitzat pel Club de Bitlles Catalanes del Poblenou, i alguns d’ells ho fan tan bé que són escollits per participar en un campionat i van guanyar un premi.

     

    Els participants al taller van aprendre les normes i el funcionament d’aquest joc mil·lenari que van aplicar posteriorment al partit. Tant els membres del club com els alumnes van valorar molt positivament l’activitat, que fomenta l’ús lúdic del català i la cohesió grupal.

     

    Recordeu que si voleu jugar a bitlles podeu anar Parc del Centre del Poblenou els dimecres a partir de les 17 h.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta