• Trobada amb l’Asha Miró

    Dilluns passat 27 de febrer l’escriptora Asha Miró va visitar per segon cop la Delegació de Sant Martí. Aquest cop, la trobada va ser amb el grup de Bàsic 3 i va servir per comentar un dels seus llibres, La filla del Ganges.

    Es tracta d’una obra personal, ja que ens explica el procés d’adopció de l’escriptora. És fàcil de llegir i plena de sentiments, emocions i vivències que vam tenir el goig de compartir amb l’autora.

    Va ser un trobada molt gratificant. L’Asha és una persona molt propera, que desprèn una serenitat, una acceptació i una lluminositat que ens va captivar a tots. La xerrada va ser fluïda, els alumnes tenien moltes ganes de parlar amb ella i de seguida van començar a dir les seves opinions i a resoldre les curiositats que tenien. Un alumne li va preguntar si se sentia més índia o catalana i ella va respondre: “Jo em considero una indiocatalana”. Els alumnes van quedar sorpresos quan van saber que l’Asha no recordava la seva llengua materna i que ella parlava, pensava, sentia i estimava en català.

    Va ser una trobada plena de vivències. Ens va parlar del destí, del saber estar, d’acceptar les coses com venen, de fluir i de lluitar per allò que creiem. Ella ens va parlar de la seva experiència, de com un dia va decidir que volia l’amor, l’afecte, les abraçades… d’uns pares adoptius i que no va parar fins que ho va aconseguir.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta