• Alumnes de B2 fan entrevistes a establiments col·laboradors del districte

    Un grup d’alumnes de la delegació ha posat en pràctica la tasca d’entrevistadors i ho ha fet fora de l’aula. A més de fer una pràctica lingüística, els ha permès conèixer una mica més el barri on aprenen català i on alguns també hi viuen.

     En aquesta ocasió han triat establiments col·laboradors del programa de Voluntariat per la Llengua dels barris del Clot i de Poblenou.

    En total han estat 6 els establiments entrevistats: la llibreria Pebre Negre, l’òptica Armand Òptics, la pastisseria la Palma, la farmàcia Basté, la licorera del Poblenou i la Impremta Bertmon SL.

     Al llarg del mes anirem publicant aquestes entrevistes a l’apartat del blog Gent de Sant Martí.

     A tots ells -alumnes i establiments- volem donar-los les gràcies: als alumnes per acceptar d’una manera tan entusiasta la nostra proposta i atrevir-se a parlar català fora de l’aula; als establiments per oferir un entorn d’ús càlid i proper!

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta