• Sessió de sensibilització i reflexió lingüística a Passwork

    Una vintenta d’alumnes de Passwork van participar d’una sessió de sensibilització i reflexió lingüística conduïda per les dinamitzadores de la delegació de Sant Martí.

    El Projecte PASSWORK és una proposta dissenyada per Fundació Adsis i Fundació Èxit, que s’han unit per desplegar un model d’atenció sociolaboral a joves. Adsis i Èxit comparteixen l’experiència amb el col·lectiu de joves en situació de risc i la innovació en la implicació de voluntariat corporatiu des del món empresarial.

    PASSWORK atén 270 joves de 16 a 24 anys que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que reuneixen factors personals de vulnerabilitat social. L’objectiu és que construeixin un projecte professional i de vida amb un acompanyament tutorial que pot tenir una durada de fins a dos anys.

     

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta