• Xerrem amb la Isabel Segura en el marc de la celebració del Dia Mundial de les Dones

  En el marc de la celebració del Dia Mundial de les Dones, la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona i la biblioteca Josep Benet us convidem a la xerrada que farà la Isabel Segura el dia 27 de març a les 18.30 h a la biblioteca Josep Benet del Clot.

  La Isabel Segura és historiadora, escriptora i professora especialitzada en historia de les dones. És autora de diversos llibres, entre ells  Dones de Sant Martí – Itineraris històrics i actualment treballa en el projecte ‘Constructores de ciutat’ que vol situar en el mapa la contribució de les dones a la construcció de la ciutat de Barcelona durant el segle XX, a partir de la seva lluita en el manteniment dels drets essencials per al sosteniment de la visa quotidiana.  En aquest projecte hi col·labora l’Ajuntament de Barcelona a través de cada districte, juntament amb la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTBI, les quals són les impulsores del projecte.

  Enllaços d’interès:

  https://sites.google.com/site/autorslh/index-d-autors/isabel-segura-soriano

  Isabel Segura cartell

   

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta