• Visita al Liceu

    El passat divendres, dia 31 de maig, un grup de 25 alumnes de Bàsic 3 i el seu professor van realitzar una visita guiada al teatre del Liceu.  El servei de visites d’aquest teatre en va programar quatre i nosaltres vam poder gaudir de la darrera.  La visita arriba a tres espais emblemàtics: l’escala noble, la platea i el saló dels miralls. En cada un d’aquests espais es realitzen explicacions sobre l’arquitectura i la història del teatre i s’atenen les preguntes dels alumnes.

    És una visita altament recomanable pel que significa el Liceu per a la ciutat de Barcelona i per com s’estructura una part de la història de la ciutat a partir d’aquesta visita.  Cap dels alumnes havia trepitjat el Liceu amb anterioritat i van sortit gratament satisfets.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta