• Elemental 3 a La Pedrera

    Un grup d’alumnes d’Elemental-3 de la delegació de Sant Martí han visitat aquest matí la casa Milà, coneguda popularment com La Pedrera.  La visita era guiada i ha permès als alumnes saber una mica de la història de la burgesia catalana d’inici del segle XX, a part dels diferents espais de l’edifici. Un cop més ens disposem a recórrer amb els alumnes de català tots aquells espais que aporten coneixement cultural de la nostra realitat i, a més, generen cohesió de grup.
     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta