• L’ALUMNAT D’UN BÀSIC 1 PARTICIPA EN UNA GIMCANA AL BESÒS

    Per acabar el curs, els alumnes d’un grup de nivell bàsic 1 de català que es fa al Casal Barri Besòs ha participat en una gimcana lingüística que ha tingut lloc a diversos establiments comercials del barri del Besòs-Maresme i han pogut, d’aquesta manera, fer una pràctica d’expressió oral.

    L’alumnat ha pogut repassar molts dels continguts apresos durant el curs i també fer una pràctica oral en un context real, ja que ha visitat diverses botigues del barri  on havien de fer una pregunta als comerciants i resoldre un seguit d’activitats. A més, algú s’ha atrevit a comprar o demanar un servei parlant en català. 

    Un cop acabada la gimcana, l’alumnat ha valorat l’experiència molt positivament ja que els ha servit per adonar-se de tot el que ja saben dir en català i com han millorat en la comprensió oral, alhora que s’ho han passat molt bé.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta