• Conèixer la ciutat i la seva història 

    Aquesta setmana els alumnes de Sant Martí han recorregut el Cementiri del Poblenou. Un grup de Bàsic 1 i un altre de Bàsic 2 han gaudit d’una visita guiada on han conegut la història del cementiri i la seva relació amb la ciutat de Barcelona. 

    A partir del plànol han descobert el propòsit inicial de l’arquitecte del cementiri i han après a quint tipus d’enterraments corresponia cada zona. El cenotafi, un monument de commemoració, dedicat a les víctimes de la febre groga de 1821  els ha fet conèixer alguna cosa més sobre la història de la ciutat. 

    El guia els ha ajudat a descobrir els racons més interessants de cementiri i a no perdre’s buscant la sortida. Als alumnes els ha agradat molt la visita i han aprofitat per fer preguntes tot fixant-se en l’entorn pel qual estaven passejant. 

    Una sortida que en un principi a alguns els semblava curiosa, ha acabat sent un èxit! 

     

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta