• Juguem a La Jungla!

    Ara que els dies s’escurcen i el fred ja despunta, venen de gust les tardes de caliu. I què millor que passar-les en un bon ambient? A la Plaça Bernat Calbó del Poblenou hi trobem La Jungla, una ludoteca d’allò més acollidora, que ha obert fa mig any i que disposa d’un ventall de més de sis-cents jocs.

    Alguns alumnes de Bàsic 3 han vingut a jugar-hi i han compartit una tarda de diversió en català. L’espai té molts jocs disponibles per al públic que han permès fer-ne un tast molt divers. El Ciscu, que n’és el fundador, s’ha encarregat d’explicar en català les instruccions de tres jocs.

    Durant les dues hores de l’activitat, els alumnes han guanyat, perdut, rigut, cooperat i competit en català. S’han endut el verb “barrejar” de record i les ganes de repetir l’experiència ben aviat amb els seus familiars i amics.

    Qui sap si a la seva llista de regals de Nadal hi apareixerà un nou joc en català!

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta