• Toni Cruanyes a Sant Martí

  La biblioteca Gabriel García Márquez va acollir la setmana passada el periodista i escriptor Toni Cruanyes. La delegació de Sant Martí del CNL Barcelona el va convidar per donar l’oportunitat als alumnes de conèixer de més a prop una de les cares més populars del Telenotícies de TV3.

  Entre alumnes, voluntaris i aprenents del VxL i altres interessats, la trobada va comptar amb un públic de més de 45 persones.

  Com gestioneu les notícies d’última hora? En quins criteris us baseu a l’hora de seleccionar els temes de les notícies? Com gestiones la teva presència a l’“Està passant”? Com has aprofitat la teva experiència com a periodista per escriure el llibre? Aquestes i moltes altres van ser les preguntes que van donar vida a l’acte.

  La conversa va ser molt interactiva i animada. Toni Cruanyes, d’una manera distesa i propera, va compartir des d’experiències personals i records d’infància, fins al dia a dia que es viu al plató de TV3. Va explicar, per exemple, que la passió per al periodisme la tenia des de petit: “de vegades em trobaven assegut a terra llegint els diaris que la meva mare havia utilitzat després de fregar”.

  Així mateix, també va tenir temps per explicar-nos alguna cosa més sobre el seu últim llibre La vall de la llum. Sense amagar un xic d’emoció ens va dir que tenia ganes de posar un punt final que fos bonic per al seu avi.

  Finalment, els alumnes el van obsequiar amb unes galetes amb la portada de La vall de la llum dibuixada i li van demanar que signés els exemplars del llibre que portaven. Tothom va estar molt content i agraït per aquesta trobada. Ens encanta poder donar als alumnes oportunitats com aquesta! 

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta