• Anem a comprar al mercat del Clot

  Les sortides al mercat de Clot són un dels recursos més que tenim a la delegació de Sant Martí per ajudar els alumnes a aprendre nou vocabulari i a practicar el català en un context extern a l’aula.

  Ahir un dels nostres Bàsic 1 va familiaritzar-se amb el mercat. En una primera volta per caçar paraules, els alumnes, en grups de tres, van fixar-se en els productes que s’oferien a les diferents parades. Van anotar els noms d’algunes coses que volien comprar i també paraules noves que els podien ser útils.

  Un cop cada grup va tenir decidit què comprar, es van apropar a les parades i van posar en pràctica les expressions que tot just acabaven de repassar: “Qui és l’últim?”; “Voldria…” ; “Quant costa…?”; etc.

  L’activitat pretenia consolidar el vocabulari del tema 6 vist a l’aula i les estructures per comprar i vendre, alhora que ajudar els alumnes a perdre la vergonya i animar-los a parlar en català. Els paradistes van ser prou amables i atents, tot i que hi havia molta gent, especialment a la peixateria i carnisseria.

   

  Finalment, van acabar amb un bon grapat d’aliments entre mans: fruita seca, hamburgueses veganes, taronges, plàtans, pa, mandarines, espàrrecs, ous, brioixeria…

   

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta