• Ens visita Open Arms

  La setmana passada vam rebre una visita molt especial: van venir a explicar-nos la labor humanitària que fa Open Arms

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Van projectar vídeos i imatges i ens van explicar quina és la tasca que desenvolupa la seva organització.  Això va servir per conscienciar-nos i entendre que si es volem ajudar els altres, també ho podem fer. La xerrada va ser un èxit!

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Open Arms és una organització humanitària, no governamental i sense ànim de lucre. La principal missió és protegir la vida dels més vulnerables en situacions d’emergència. Naixem d’una empresa de socorrisme i salvament marítim amb més de 20 anys d’experiència a les costes del territori espanyol.

  Protegim les vides de les persones abandonades en aigües internacionals que fugen de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa i col·laborem en terra ferma amb equips sanitaris, i de recerca en primera línia per afrontar emergències sanitàries o de qualsevol altre tipus que necessitin resposta immediata.”

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta