• Jo, dona negra

    Aquest dimecres, un grup d’alumnes de Bàsic 2 va tenir l’oportunitat d’anar a veure el monòleg Jo, dona negra al Centre Cívic del Besòs i el Maresme. Aquest monòleg, compost de poesies teatralitzades i cançons, ens parla sobre el fet de ser una dona negra en una societat plena de prejudicis.

    Kelly Lua, l’actriu, va compartir les seves experiències amb l’alumnat. Va parlar del racisme, la sexualitat, la immigració, la identitat i la necessitat de conèixer els propis orígens afrodescendents quan la història s’ha esforçat a esborrar-ne tot rastre. En algun moment de la peça, els espectadors van poder pujar a l’escenari i formar-ne part.
     
     
    Després del monòleg, van tenir la sort de poder participar en un espai de diàleg amb l’actriu, on l’alumnat va poder aportar les seves experiències personals.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta