• Entrega de premis del concurs “Si l’encertes, l’endevines”

  Ahir, dimecres 7 de juny, es van lliurar els premis del concurs de frases fetes Si l’encertes, l’endevines, organitzat per la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Martí. L’acte es va celebrar a la sala d’actes de la biblioteca Gabriel García Márquez i va acollir una trentena de persones, entre les quals hi havia participants del concurs i veïns i veïnes del barri. 

  Aquest any el premi de la tercera categoria, en què s’havien de fer entre 4 i 9 encerts, va quedar desert. Tots els participants van completar més de 10 frases fetes correctament. Les persones guanyadores dels dos primers premis, Roser Pérez (1r premi) i Darwin Herrera (2n premi), van rebre un val per a compres als establiments de l’Eix Comercial Sant Martí de mans del seu vicepresident, David Aceituno, i del dinamitzador del CNL de Barcelona a Sant Martí, Jordi Bonet. Durant l’acte, també va intervenir la delegada del CNL de Barcelona a Sant Martí, Anna Simó. 

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Per amenitzar l’acte, vam comptar amb el cor de dones de l’escola de música En Clave de Soul, que va interpretar dues peces: Barcarolle i Cançó de bres per a una princesa negra.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Aquest any, el concurs ha comptat amb la participació de més de 80 persones. Tant el CNL de Barcelona com l’Eix Comercial Sant Martí valoren molt positivament la participació dels veïns i veïnes en el concurs, en espacial de l’alumnat dels instituts del barri.

  En paral·lel a l’entrega de premis de Sant Martí, a Ciutat Vella, es va fer la cloenda del concurs i l’acte d’entrega de premis de les il·lustracions guanyadores, creades per joves estudiants de lEscola Superior de Disseny i Art La Llotja. Aquest any, la més votada pel públic ha estat “Tirar floretes”, d’en Rubén Cazorla, i la premiada pel jurat expert ha estat “Pujar la mosca al nas”, de la Paula Pérez.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 934 512 445
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta