• Una parella lingüística especial

    Pels volts de Sant Jordi, a la delegació de Sant Martí vam organitzar una sortida al Teatre Nacional de Catalunya amb alumnes de diferents cursos. Els participants havien d’asseure’s segons l’ordre d’arribada, amb la qual cosa no sempre van poder seure amb gent coneguda de la seva pròpia classe. Com que les acompanyants eren les professores dels grups, van presentar els alumnes entre ells per tal que la vetllada fos més agradable i lúdica per a tothom.

    Fruit d’aquesta barreja de nivells, un alumne de Suficiència 3 i un altre de bàsic 3 van establir tal nivell de vincle que han volgut fer-se parella lingüística del Voluntariat per la Llengua. El Carles i el Marco es van caure tan bé que una cosa va portar a l’altra i d’allà en va sorgir una relació ben maca.

    Les activitats que proposem fora de l’aula, tant si són entre el mateix grup com si són entre grups diferents, aporten possibilitats de coneixença entre les persones que hi participen, especialment si és entre grups diferents, que dins d’una aula és molt difícil que s’esdevinguin.

    Per això us animem a participar activament en totes les que pugueu, perquè ja veieu que sempre, sempre, en traureu alguna cosa bonica.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta