• Cal·ligrames i poesia

    Aquest mes de juny la delegació de Sant Martí ha acollit una exposició sobre Joan Salvat-Papasseit. Aprofitant la inspiració de tenir la vida i l’obra del poeta als nostres passadissos, hem decidit convocar un concurs de cal·ligrames. 

    Posant d’exemple el famós poema de les formigues hem demanat als alumnes que fessin córrer la imaginació i creessin alguna obra personal. Hem tingut força participació, tot gràcies als professors que han motivat els grups respectius. 

    Hem demanat a qui volgués que votés el seu cal·ligrama preferit i d’aquí n’han sortit tres guanyadors. No cal dir que tots els poemes eren originals i visualment ben pensats. D’entrada cridaven l’atenció per la imatge que dibuixaven i després et capturaven pel text. Alguns han optat per treure els llapis de colors i altres han demostrat les seves capacitats informàtiques. 

    Ens ha encantat veure com els participants han trobat una manera encara nova de treballar la llengua. 

    Print Friendly, PDF & Email

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta