• Sant Martí lector

  El curs 2023-2024 hem encetat a Sant Martí el projecte Sant Martí lector, en què hem promogut la lectura entre els nostres alumnes de tots els nivells.

  Al primer trimestre vam oferir als grups bàsics i elementals la Biblioteca d’aula, en què diàriament el professorat duia a classe una biblioteca portàtil amb una gran oferta de llibres de nivell adaptat que els alumnes podien agafar lliurement i endur-se’ls a casa.

  Al segon trimestre vam afegir-hi la Maleta viatgera. En aquest cas portàvem a l’aula dels cursos més alts una maleta carregada de llibres de tot tipus i oferíem als alumnes que n’agafessin algun per llegir.

  Al tercer trimestre hem seguit les dinàmiques del primer i del segon i aquells alumnes que volien continuar amb la lectura ho han demanat als professors directament i han pogut seguir fent ús dels llibres que els oferíem.

  En total, a la delegació s’han llegit més de 200 llibres durant tot el curs gràcies a aquesta iniciativa.

  A banda, però, hem promogut la lectura amb altres activitats com han estat la ruta literària d’El torn dels Innocents, del Jordi Bonet, la participació al club de lectura Mar i Cel, d’Àngel Guimerà, l’intercanvi de llibres del Dia de Sant Jordi a la delegació, la sessió mensual del club de lectura de la biblioteca Poblenou-Manuel Arranz, les sessions de recomanacions de llibres dirigides a grups específics a les biblioteques Caterina Albert i El Clot-Josep Benet o les visites guiades que fem a les biblioteques de Sant Martí.

  Creiem fermament que la lectura ajuda a aprendre llengua de manera involuntària, a banda de tota la resta de beneficis que pugui aportar el simple plaer de llegir.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

CNL a Sant Martí

Gran Via de les Corts Catalanes, 866, 2n A – 08018 Barcelona

Tel. 933 16 44 66
dinamitzacio.santmarti@cpnl.cat

Horari: de dilluns a divendres de 9 a 1.30 h, i els dimecres també a la tarda, de 16 a 20 h.

 

 


Categories


Entrades recents


Comentaris recents


Etiquetes


Arxius


Meta