• Sant Jordi a Can Galta Cremat

    IMAG0505Els jocs van ser els protagonistes de la jornada festiva que el CNL de Barcelona, delegació de Sant Andreu va celebrar a l’espai Centre Municipal de Cultura Popular de Sant Andreu.

    Un any més Can Galta Cremat va ser l’escenari on alumnes, professores i públic en general van trobar-se en una diada tan especial. Des d’aquí volem agrair l’ajuda desinteressada de la coordinadora del centre, Pilar Uriarte, perquè en puguéssim disposar una vegada més.

    foto11foto18Els primers participants van ser alumnes de nivell Bàsic que es van distribuir per les taules on hi havia les activitats i que no s’ho van pensar dues vegades a l’hora de preguntar als alumnes de nivell Intermedi, que van arribar més tard, algunes qüestions que els havien sorgit per haver llegit una llegenda de Sant Jordi poc ortodoxa. Tampoc van tenir cap vergonya a l’hora de llegir uns embarbussaments una mica rebuscats. La dificultat del joc de taula Scrabble va ser vençuda per tots els grups d’alumnes d’Intermedi que van prendre part en la darrera activitat del circuit. foto3

    Al llarg del matí, grups d’alumnes de la delegació van anar participant i van interactuar per tal d’aconseguir totes les respostes a les preguntes de la butlleta que, un cop emplenada, havien de dipositar a les urnes de l’entrada per tal d’optar al premi final: un joc de taula per a cadascuna de les dues categories: Bàsic i Elemental-Intermedi, Carcassonne i L’illa prohibida. foto30

    El sorteig es va celebrar a les 2 de la tarda davant la presència del grup Inicial 2. Dues alumnes d’aquest curs van extreure les dues butlletes premiades. Els guanyadors van ser: Maria Jesús Medina Reina per a la categoria de Bàsic i Dolors Juárez Vadillo, per a la d’Intermedi. Enhorabona!

    foto26A les 12 del migdia es va fer públic al blog el nom i cognoms dels guanyadors del II Certamen Literari de Sant Andreu. Si cliqueu aquí sabreu qui són i podreu llegir els textos escollits.

    El programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella també va voler ser present a Can Galta Cremat. Una col·laboradora del programa va entrevistar en Carlos, un alumne d’Elemental 2 i que només fa 15 mesos que viu a Catalunya, i la seva professora, Marta Martínez, per parlar de la importància d’activitats de promoció de la cultura catalana com la d’ahir en el procés d’aprenentatge de qualsevol llengua. Escolteu-los a partir del minut 54.foto19

    Volem aprofitar aquest espai per agrair la participació de tots els alumnes, professores i altres col·laboradores de la jornada: moltes gràcies!
    segells_CPNL_editora_23_220

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia