• “La mà té memòria”

    foto 29_04_13Amb motiu del Dia 1 de maig, la secció de català del programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella ha convidat una alumna, Mariana Valencia, que es dedica a una professió poc comú, la il·lustració.

    Filla d’una família d’artistes, es va formar com a dissenyadora gràfica a Colòmbia i va participar en projectes editorials d’il·lustració. Un cop a Barcelona i de 4 anys de feina ininterrompuda, el fet de ser a l’atur i la seva passió pel dibuix la van portar a fer un canvi de rumb en la vida professional i a fer-se un lloc en el disseny de samarretes humorístiques.

    Quan se li ha preguntat quins consells donaria a una persona que es vulgués dedicar a la il·lustració, la Mariana ha contestat que cal ser perseverant i practicar cada dia perquè, segons li deia el seu oncle Hernando Tejada, escultor de professió, la mà té memòria.

    Escolteu-la aquí a partir del minut 28!

  1. Luis Trigoso

    07 maig 13
    15:00 #

    Hola Mariana. M’agradat la teva participació a la radio. N’ha estat molt entrentinguda i cultural. No hi ha cap dubte que ets una digníssima representant de Colombia i de Cali. Felicitats. Luis Trigoso.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia