• Última col·laboració de la temporada a “Tot un poble”

    foto Ràdio TVDilluns va tenir lloc la darrera col·laboració del curs 2012-2013 al programa Tot un poble de Ràdio Trinitat Vella. Es va fer un repàs de totes les intervencions de la temporada i es va acabar amb la presentació de l’oferta dels cursos d’estiu.

    L’objectiu de la col·laboració iniciada el dia 15 d’octubre era fomentar l’ús del català en un context semiformal i ha estat assolit amb escreix. Els 52 alumnes de tots els nivells de la delegació que hi han participat, s’hi van implicar des del primer moment i l’han valorat molt positivament.

    foto 4_3_13Cada setmana es convidaven dos alumnes, que prèviament s’havien preparat l’entrevista, per parlar d’un tema general o un de relacionat amb alguna festa popular com Sant Jordi, un any literari, com l’Any Sales, Calders, Tísner o la commemoració d’un dia internacional. En aquestes sessions també s’han presentat programes del CNL de Barcelona com el Voluntariat per la llengua a través del testimoni dels seus protagonistes: voluntaris, aprenents i entitats col·laboradores del territori com la Nau Ivanow.

    Ràdio Trinitat Vella va ser un dels mitjans de comunicació que va difondre la campanya I tu, jugues en català? i la participació del CNL de Barcelona al Festival Dau Barcelona que es va celebrar a la Fabra i Coats el passat mes de desembre.

    Podeu recuperar tot els programes a partir de l’etiqueta “Ràdio” del blog.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia