• Comiat del curs amb tastet de vins

    cata vins 2Els alumnes del curs I2 del Centre Garcilaso van acomiadar el curs amb un tast de vins. Un dels alumnes, Jaume Mateo, va encarregar-se d’explicar a la resta de companys com es tasta un vi i quins són els aspectes que cal tenir en compte. Entre d’altres coses, vam aprendre quin tipus de vinya es fa aquí a Catalunya, com s’elabora un bon vi, quina diferència hi ha entre un vi blanc novell i un vi de criança i un reserva, què és el copatge… Ens va sorprendre, especialment, descobrir les aromes que s’amaguen en un vi. En els que vam tastar hi vam poder diferenciar aroma d’albercoc, poma verda, pera i pebrot.

     

    Algunes fotografies

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia