• Visita al Museu d’Història de Catalunya

    image
    Hola a tots,
    El passat dijous, dia 6 de juny, el grup de B2 de la delegació de Sant Andreu vam anar al Museu d’Història de Catalunya. A continuació, podeu veure una foto i els comentaris dels companys!

  1. Angélika

    12 juny 13
    11:27 #

    Em va agradar la ceràmica feta a mà, la cova de Montserrat-Collbató i també els elements ornamentals. M’han impressionat les agulles de l’època paleolítica. també vaig quedar commocionada quan Catalunya reclama els seus drets!

  2. Tino

    12 juny 13
    11:25 #

    Vam anar al museu i va estar molt bé, molt interessant i entretingut. Vaig aprendre coses de la història de Catalunya, sobretot m’ha agradat la història del segle XIX i XX de la Catalunya industrial.

  3. Paola

    12 juny 13
    11:24 #

    M’ha agradat molt el museu. Parla de tota la història, des de la prehistòria a coses actuals. És interessant saber com es va crear el català i els seus origens, així com l’origen de l’himne, la creació de la bandera i les guerres.

  4. Carlos

    12 juny 13
    11:23 #

    En la visita al museu em van agradar moltes coses. En la zona de la prehistòria em va agradar molt les fletxes. També em va agradar com feien les cases de pedra. Una altra cosa que em va fascinar va ser el sistema de regadiu que van portar els musulmans a Catalunya. El que més em va sorprendre va ser la història de la bandera de Catalunya i la revolta dels segadors. La terrassa de la part de dalt també em va agradar molt perquè tenia molt bones vistes!

  5. Faddy

    12 juny 13
    11:20 #

    EM va agradar anar al museu amb els companys de classe i coneixer una mica de la historia. Em va agradar compartir la bonica tarda amb els companys i la professora. Em va fer gracia muntar al cavall que hi havia!

  6. Ángeles

    12 juny 13
    11:19 #

    Em va agradar tot el museu, aprendre més de la historia de Catalunya! Es molt divertit i val la pena anar-hi!

  7. Luis

    12 juny 13
    11:19 #

    El passat dijous, 6 de juny, vam anar al museu amb els meus companys. M’agrada molt saber més de la historia de Catalunya i també me ha cridat l’atencio el cavall que era molt gran i el cotxe petit!

  8. Daneiris

    12 juny 13
    11:18 #

    Em va agradar molt la musica antiga i el cavall perquè era molt gran i també em va agradar molt com eren les escoles abans i el cine que era molt petit!

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia