• Cloenda de la 1a edició del XatCat (curs de català en petit format)

    Sessió cloenda Xatcat(foto grup)Dijous passat va tenir lloc l’acte de cloenda del XatCat(curs de català en petit format) a l’Espai Jove Garcilaso. La presentació de 3 minuts de cada sessió per part dels alumnes va precedir l’entrega de l’acreditació de curs i d’un petit obsequi en forma de llibre.

    Els alumnes van valorar molt positivament aquest curs ja que els havia permès aprendre de forma divertida i amena disciplines que normalment no formen part de l’ensenyament reglat, com per exemple el dibuix urbà o el guió cinematogràfic i ho havien fet en català.Sessió cloenda XatCat(Wei Yan i Ling Yan)

    Des de la delegació de Sant Andreu s’espera que aquesta edició del XatCat, que es podria incloure en un programa de sensibilització més ampli, no sigui un punt i final sinó un punt i apart, i que se’n pugui dur a terme una altra oberta a tots els districtes de la ciutat de Barcelona el curs 2013-2014.


    Sessió cloenda XatCat(Ya Ma i Jian Bo)Sessió cloenda XatCat(intervenció Fabrizio)

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia