• Estiu 2013: Inici del Curs B3

  El 25 de  juny va començar el curs de nivel B3 que acabarà el proper 18 de juliol.

  Durant aquesta primera setmana de curs ens hem presentat i hem conegut els companys i les companyes de classe. També hem tingut l’oportunitat de conèixer les seves preferències i aficions. Hem parlat de pel·lícules, música, restaurants,  excursions, vacances, platja, muntanya, esports…

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA                            OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

  I encara ens queden 3 setmanes més per aprendre més i millor a parlar català.

  Bon estiu!

   

   

 1. Alexander Peter

  04 jul. 13
  7:26 #

  Quan ensenyes amb tanta vocació i passió, així com ho fa la nostra professora de català, doncs, no només fas que els alumnes aprenguin la llengua oficial menys parlada de Catalunya, però veritablement seràs el que parles.

 2. José

  02 jul. 13
  19:57 #

  A les meves vacances, de fan ara 4 anys, vaig fer el “Camino de Santiago”.
  No tenia tants dies per fer-lo tot, així que vaig començar a la ciutat de Sarria.
  Va ser molt interessant i la gent era molt agradable.
  Quan vaig arribar a Santiago, vaig menjar marisc per celebrar-ho.
  I l´endemà em vaig fer un massatge en un spa i van marxar (anar-se’n) tots els dolors.
  És molt recomanable si t’agrada caminar i la natura.

 3. Angelica

  01 jul. 13
  21:32 #

  Jo estic molt contenta realitzant el curs d’ estiu, la nostra professora de català és agradable i també molt jovial . Aquest curs va de vent en popa.

 4. Alejandra

  28 juny 13
  12:30 #

  Fa uns anys vaig fer un creuer pel Mediterrani amb les meves companyes de la carrera. Vam Decidir fer el viatje en Setmana Santa per aprofitar el bon temps. Com la travessia que vam fer era pel Mediterrani, vam poder visitar Monaco, Montecarlo, Florència, Pisa, Roma, Napols i les ruines de Pompeia que són espectaculars.
  El lloc que més em va agradar va ser Roma, perquè és una ciutat impressionat i em vaig quedar enamorada de la Fontana di Trevi.
  Tota la setmana va fer molt bon temps per lo que van poder disfrutar en tots els llocs. A més al vaixell vam fer moltes activitas i jocs per a passar-lo bé.
  M’agradaria tornar a fer aquest viatge amb les meves companyes perquè ens ho vam passar molt bé.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia