• Casanova en directe

  f1_29-10-2013_presentacio-de-casanova-en-directe_mgilOriol Broggi, un dels directors més ben considerats de l’actual escena catalana, ha ordit un original espectacle que, de manera directa i entretinguda, aproparà al públic uns fets que van canviar per sempre el curs de la nostra història. Casanova en directe adopta la forma d’una singular roda de premsa: Rafael Casanova, conseller en cap el setembre del 1714, i el seu ajudant, en Mateu, compareixeran davant dels mitjans per explicar en primera persona i de manera detallada com lluiten els barcelonins assetjats o com és la vida rere les muralles, quines són les claus de la llarga resistència o, fins i tot, com serà la ciutat si l’endemà cau en mans borbòniques. I com a tota roda de premsa, després de les explicacions s’obrirà un torn de preguntes perquè els assistents puguin aclarir qualsevol dubte relacionat amb el setge i les estratègies de combat.

  Casanova en directe és una iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona que divendres 22 de novembre es podrà veure al Centre Cívic Navas. Xavier Boada, Anna Castells, Òscar Intente, Alfons Nieto i Xavier Ricart són els intèrprets d’aquesta proposta, una producció de La Perla 29.f5_29-10-2013_presentacio-de-casanova-en-directe_mgil

  L’entrada és gratuïta. Cal inscripció prèvia. Per inscriure’s-hi s’ha d’enviar un comentari a aquesta entrada indicant noms i cognoms i curs que s’està fent. Cada alumne pot fer només una reserva. Les places són limitades. La inscripció es farà per rigorós ordre d’arribada dels comentaris.

  En cas de dubte, podeu enviar un correu a: dinamitzacio.santandreu@cpnl.cat

 1. Judit

  25 nov. 13
  13:34 #

  Divendres passat un grup d’alumnes de la delegació va assistir a l’espectacle Casanova en directe.Estava ple a vessar. Aquí en teniu la prova! Us agraïm la vostra col·laboració.

 2. Elisa

  13 nov. 13
  12:55 #

  Sol.licito una entrada per l´obre de teatre “Casanova en directe” al meu nom és: Elisa Vega Barrio. (Curs Catalâ B3).

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia