• Visita al cor de Sant Andreu

  El passat dijous 27 de febrer els alumnes de Suficiència 2 de la delegació van poder conèixer amb profunditat la història del barri de Sant Andreu de la mà de Jaume Seda, president del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias.

  La visita va ser molt interessant ja que van poder passejar per llocs emblemàtics del barri i d’altres llocs potser no tan coneguts, però igualment ben interessants. Durant la visita es va fer una menció especial als espais la història dels quals estava relacionada amb els fets del 1714.

  Què us va semblar la visita, què és el que més us va cridar l’atenció?

   

   

 1. Dolors Colom

  03 març 14
  22:58 #

  Hola, el recorregut que varem fer el passat dijous, de la má d’en Jaume Seda, va ser una experiència molt enriquidora. Fa més de trenta-cinc anys que visc a Sant Andreu i mai havia vist que al final del carrer de Gordi, hi havia un dels carrers més petits del barri. Tampoc havia imaginat mai que la parroquia amagués les ruïnes d’una antiga parròquia, que acollia el famós Cris dels Segadors durant la guerra del mateix nom… En fi, una passejada molt profitosa i instructiva. Amb moltes ganes de tornar-ne a fer una altre.

 2. Ana B.

  03 març 14
  21:10 #

  Aquesta visita ens va donar l’oportunitat de gaudir una mica més de la història de Sant Andreu del 1714, fins i tot d’algunes curiositats com per exemple, que el rostres dels personatges pintats a l’església són de gent del barri.

 3. IGR

  03 març 14
  18:43 #

  El passat dijous, varem fer amb Jaume Seda un recorregut guiat pel barri.
  Varem veure una part de l’Església, que estava tancada al public hi que s’havia cremat fa anys.
  També ens va ensenyar el carrer mes curt i d’altres parts del barri interessants per la seva història i decoració

 4. Joan Homs

  03 març 14
  17:34 #

  hola a tots.es! la visita i el guia ens van oferir una bona informacio de tot el que va passar arreu del passat de Sant Andreu, una puntuacio de bon grat un 8. val la pena fer aquesta sortida!!!! esperem fer-ne mes visites ben aviat!

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia