• Creixen malgrat tot les tulipes

    La poesia és intentar dir allò que no entens del món

    Dimarts 13 de maig la poeta Sònia Moll va compartir el seu darrer llibre, Creixen malgrat tot les tulipes, amb una vintena d’alumnes de Suficiència 2 de la delegació de Sant Andreu. La trobada es va fer a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra.

    A partir de les preguntes dels alumnes va explicar com havia sorgit la idea d’escriure l’obra. Va emfasitzar que tot i ser prosa poètica ella la veia com un poemari.

    Va assenyalar que no havia volgut escriure una autobiografia sinó que va escriure poesia i la poesia està feta de matèria viva. A vegades aquesta matèria prové de l’experiència personal i d’altres no. Per escriure un poema, l’autora es connecta a l’emoció que li permet expressar-se i que aquestes emocions com la tristesa, l’enyorança, la nostàlgia o la ràbia són compartides per tots els humans. Per això la seva obra en concret i la poesia en general “ens ressona” perquè ens connecta amb temes de la vida.

    La trobada va acabar amb la lectura del fragment “i no te’n vas”.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia