1. jose rugeles

  07 oct. 14
  17:26 #

  Hola,
  La meva experiència a la festa de la Mercè va ser una mica curta. Vaig estar per Plaça Espanya. Vaig veure molta activitat cultural, hi havia molta gent fent comentaris que la festa aquest any no va ser tan bona com la d’anys passats, deien que hi havia mala organització perquè no es podien veure els focs artificials de prop (imagino que per la seguretat) . També va passar una cosa curiosa, que per causa del vent molt fort es va trencar la pantalla on es projectava la història de la festa, a més parlaven dels elements, l’aigua, l’aire. El que em va agradar és veure la quantitat de persones que van assistir a veure l’espectacle, la qual cosa indica que encara hi ha interès per les festes pròpies de les regions, això fa que es mantingui la cultura vigent i transcendeixi en el temps.

 2. NIEVES

  25 set. 14
  3:41 #

  Estic conveguda que les festes de la merce tè una tradiciò molt antic per son molt importants per el seu sigificat de carácter religios , es una festa que tè relaciò amb la ordre de la merce la qual va fundar moltes institucions de enseñanza a meu m´agrada molt perque jo va estudiar en una de aquestas institucions.

 3. María Béjar

  24 set. 14
  11:31 #

  Soc la María i degut a la meva feina (treballo a Badalona) no he pogut anar, fins ara, a la festa major de Barcelona: La Mercè. Malgrat tot, m’agradaria anar-hi aquest cap de setmana i gaudir d’alguns del seus concerts i espectacles.
  A la meva ciutat d’origen, Cádiz, la festa més important és el carnaval. Dura al voltant d’un mes i es viu molt. Pots gaudir-ho de dues maneras diferents: anant al teatre a veure el concurs de chirigotas, comparsas i cors o sortint al carrer disfressat a mengar eriçons de mar i beure cervesa. Jo prefereixo la primera opció i viure com el poble, a través del humor, critica els diferents aspectes de la societat. Es una festa que us recomano.

 4. Ainhize

  23 set. 14
  23:10 #

  Aquest any no he pogut aprofitar les festes de la Mercè, però si que puc parlar de la meva experiència a altres festes de la ciutat de Barcelona, com és la Festa Major de Gràcia.
  Al agost del 2013 vaig arribar a Barcelona i només una setmana desprès van començar les festes del meu barri.
  Recordo que vaig al·lucinar quan vaig veure els carrers guarnits, ja que mai havia vist res semblant abans. Em va encantar passejar per un mar ple de peixos i meduses, per una selva amb tota mena d’animals salvatges o sentir-me com a la pel·lícula de Jurasic Parc.
  A més, vaig gaudir molt coneixent la cultura catalana, amb els castellers, els diables, els gegants, les sardanes o la rumba catalana, entre d’altres.
  La Festa Major va ser un punt a favor per a començar la meva experiència a Barcelona molt positivament.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia