• De públic a “El gran dictat”

    El dia 28 d’octubre el català i els concursants d'”El gran dictat” van veure perillar el seu protagonisme habitual, ja que el públic convidat, els alumnes del Suficiència 3 de català del CNL de Sant Andreu, eclipsava totes les seccions del programa amb la seva rapidesa en les respostes.

    El concurs va permetre als estudiants del nivell C1 assistir al rodatge de tres programes per posar a la pràctica les regles ortogràfiques que que tantes i tantes vegades els repeteix la professora, l’Anna Perearnau; sobretot es van quedar impactats pels dos accents de la paraula déjà-vu. I és que els continguts del programa són interessants perquè inclouen tant el llenguatge col·loquial com els tecnicismes i anglicismes més recents que es van incorporant a la nostra llengua.

    El gran dictat va ser una tarda amena, divertida i distesa de jocs amb el català i consolidació dels continguts del curs de suficiència. Va ser un plaer participar d’aquesta experiència plegats i viure in situ les tensions dels concursants (el Pau s’ha d’emportar el pot!) i, com no, les respostes a cau d’orella del públic expert i la simpatia d’en Ferran, el noi de Lleida que amenitza les estones de pausa dels programes amb enginy i que a tots ens va robar el cor, com també ho va fer l’Òscar Dalmau, un crac en la pronunciació de les paraules.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici antigues oficines, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia