• Visita guiada per les Cases Barates

    Dijous 11 de desembre els alumnes d’Intermedi 1 de la delegació de Sant Andreu van seguir una visita guiada pel barri de Bon Pastor i, en concret de les Cases Barates, de la mà de Salvador Angosto, fill del Bon Pastor, i membre de l’Associació de Veïns del Bon Pastor.

    La visita va començar al local de l’Associació de Veïns on Salvador Angosto va fer una breu explicació de la història del barri, des de l’inici de la construcció de les primeres cases barates, el 1926, fins a l’actualitat i al desenvolupament de la 3a fase, etapa de construcció dels blocs de pisos que han d’acollir les famílies. La reordenació de les anomenades Cases Barates ha dibuixat l’actual distribució dels serveis i equipaments del barri.

    La visita fou organitzada en col·laboració amb el Centre d’Estudis Ignasi Iglésias i del seu president, Jaume Seda.

    Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia