• Cantem i parlem

  Càpsula Bones notesAvui dimecres ha començat el mòdul “Cantem i parlem. Taller de conversa en català a partir de cançons”. El mòdul consta de tres sessions de tres hores cadascuna i en cada sessió es treballen dues cançons.

  Aquest mòdul suposa un aprenentatge amè de la llengua, ajuda a la memorització d’estructures i vocabulari, proporciona temes de conversa i reflexió a partir del coneixement de l’autor i de l’època de la composició i propicia el comentari del context cultural i històric.

  Les dues primeres cançons que s’han analitzat han estat “El salt de la bella dona” de Maria del Mar Bonet i “La dansa del sabre” del grup La Trinca.

  A partir de la primera cançó s’han introduït els dialectes catalans i s’ha parlat de la llegenda i de la cançó tradicional. En el cas de la segona, s’han utilitzat els referents històrics per parlar de les experiències viscudes per cada alumne.

  Dilluns 15 de juny hi haurà la segona sessió.

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia