• Visita a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra

    colageB1708

     

    Aquest matí el companys i companyes del curs B1-708 hem estat a la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, hem pogut conèixer els serveis de préstec de llibres, pel·lícules i música, i ens hem fet el carnet d’usuaris i usuàries. La biblioteca està especialitzada en els còmics i hem pogut consultar exemplars molt interessants, també ens han explicat la campanya “Uaaaaaaau… Iuhu, Pataplaf! Còmic en català” que és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona per donar a conèixer l’oferta de còmics en català i fomentar-ne la lectura.

     

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia