• El guanyador del concurs #jojugoencatalà rep el premi a l’Espai Avinyó

    e_guanyador_editora_128_14301_1El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona ha organitzat el concurs #jojugoencatalà a Instagram, per tal de donar a conèixer la campanya I tu, jugues en català? a través de les xarxes. A més, amb la iniciativa s’ha volgut fer un pas més enllà i animar els usuaris que no tan sols comprin jocs en català, sinó també que els donin a conèixer.

    Es podia participar al concurs des del 15 de juny fins al 15 de juliol. D’entre les deu fotografies més votades, es va fer un sorteig i el Francisco, un fan dels jocs de taula, en va resultar guanyador. Divendres passat es va celebrar a l’Espai Avinyó l’entrega del premi, un lot amb tres jocs, el Carcassone, el Vuitquatre i el Domador de Bestioles, que l’empresa Devir va cedir per al concurs.

    A més de Devir, en el concurs #jojugoencatalà hi han col·laborat els establiments adherits a la campanya.

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia