• Bon inici de curs!

   

  nova ubicacióAmb l’arribada del nou curs hi ha novetats al centre.

  La delegació de Sant Andreu del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona  canviarà d’ubicació. A partir de mitjans setembre ens trobareu al carrer Sant Adrià , 20 dins del recinte fabril de la Fabra i Coats, a l’antic edifici d’oficines.

  Quan el trasllat s’hagi fet efectiu, us ho farem saber. Mentrestant podeu passar pel carrer Residència, 15 per informar-vos i inscriure-us als cursos i mòduls d’aquest trimestre. Recordeu que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14. A partir del 15 de setembre, també hi haurà atenció al públic dijous a la tarda de 16 a 20 h.

  Bon curs!

  Print Friendly, PDF & Email

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia