• El còmic arriba a Sant Andreu

  Comencen les activitats a la nova seu de la delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona.
  L’Antic Edifici d’Oficines del recinte de la Fabra i Coats acull des d’aquest mes d’octubre la delegació de Sant Andreu. Aquest nou recinte ofereix al CNL de Barcelona un nou espai per celebrar actes i oferir activitats vinculades amb el català als usuaris del servei i al públic en general.

  cartell exposició“Vinyetes: història del còmic en català”es pot visitar del 3 al 27 d’octubre a la sala polivalent.
  La mostra és un breu recorregut per diferents temes clau del que ha estat i és el còmic en català amb la intenció d’ajudar a descobrir i promoure el món del còmic. S’hi posen de manifest les principals activitats, tendències i necessitats del moment i els moments més significatius de la història del còmic en català. També s’hi mostren l’evolució dels il•lustradors als ninotaires de l’escola catalana, representacions de les principals escoles de còmic i mites del còmic, i la figura de l’heroi. Acaba l’exposició un plafó dedicat a traductors, guionistes i editorials en llengua catalana.

  La mostra s’inscriu dins de la campanya del CNL de Barcelona “Uaaaaaaau… iuhu, pataplaf! Còmic en català”, que vol donar a conèixer i fer visibles les publicacions en català per fonamentar-ne el consum, animar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions.
  L’exposició es podrà visitar en horari d’atenció al públic. Per a visites en grup caldrà reservar hora (dinamització.santandreu@cpnl.cat)

  foto Exposició delegació

  Print Friendly, PDF & Email

Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Comptador de visites


Delegació de Sant Andreu

Atenció al públic a Sant Andreu:

de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 h i dijous, també, de 16.00 a 20.00 h

932 740 356

Recinte Fabra i Coats

Sant Adrià, 20 / Gran de Sant Andreu, 202

Edifici 15, 1r pis

santandreu@cpnl.cat          

 

Consulta l’oferta de cursos aquí.


Recursos lingüístics en línia